Geef je huis de WOW-factor!

Geef je huis de WOW-factor!

10 februari 2020 Geen categorie 0

De stap zetten naar een professional organizer is voor veel mensen best groot! Maar je bent nu op mijn website, dus misschien wel van plan om die stap te zetten. Graag helpen we je om meer ruimte en overzicht in jouw huis en daarmee ook in jouw hoofd te krijgen.

Mocht je na het opruimen en organiseren ook nog jouw huis die WOW-factor willen geven, dan ben je bij WOWonen aan het goede adres. 

Mijn naam is Conny van Zelst, interieurstylist en eigenaar van WOWonen. Ik sta erom bekend dat ik een sfeerschepper ben, met oog voor detail, passie voor interieuradvies en buiten de kaders kan denken.

Ik vind het belangrijk om van een huis een thuis te maken. Allereerst luister ik naar wat jouw woonwens is en wie jij bent als persoon.

Vervolgens vertaal ik deze naar een omgeving waarin jij tot rust kunt komen en waar jij je prettig voelt. Samen gaan we kijken naar kleuren, materialen en zorg ik ervoor dat alles tot in de laatste details wordt uitgewerkt. Uiteindelijk is het wel de bedoeling dat jouw interieur aansluit bij wie jij bent als persoon. Dan pas zal jij je er thuis voelen en het als een warme (woon) deken om je heen ervaren.

Beloon jezelf door WOWonen in te schakelen en jouw huis die WOW-factor te geven. Ga naar WOWonen voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *