Slim opgeruimd huis

Vind je het een rommeltje thuis en weet je niet meer waar je moet beginnen met opruimen? Rommel in huis stapelt zich in je hoofd op als een steeds grotere to do list. Door op te ruimen vink je als het ware acties af en kunnen die je niet meer afleiden.

Creëer ruimte in je huis en hoofd door flink te gaan opruimen. Ik help je daarbij! Samen gaan we aan de slag om jouw huis weer een huis te maken waar jij je kunt ontspannen en lekker voelt. En we doen dat op zo’n manier zodat het ook makkelijker bij te houden is.

Ik help je om keuzes te maken. Wat kan weg en wat mag blijven. Het streven is dat jij je omringt met alleen die spullen die jou een goed gevoel geven.

In een intakegesprek bespreken we wat jij wilt bereiken. Op basis daarvan gaan we aan de slag. Een eerste gezamenlijke opruimsessie duurt 3 uur. Ik leer je daarbij hoe jij slim kunt opruimen. Daarna besluit jij of we nog meer opruimsessies samen gaan doen of dat jij alleen verder gaat.

Alle ruimtes in je huis kunnen we aanpakken. De woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer(s), zolder, schuur, maar ook bijvoorbeeld je kledingkast. Geen klus is mij te groot! En schaam jij je voor de toestand van je huis? Dan ben ik al helemaal blij dat je op deze website kijkt, want ik help je echt heel graag! Ik gun het jou zo dat jij weer kunt genieten in je huis. Kom! We gaan aan de slag!